- Overheerlijk en handgemaakt
- Groot assortiment
- Voor iedere gelegenheid
Spinazietaart
Roomboterbladerdeeg gevuld met wilde spinazie, kwark, ei, Oud Huizer kaas, pesto en verse kruiden.
De spinazietaart warm maken in een voorverwarmde oven van 180°C ongeveer 25 minuten.
Na het bakken even laten staan dan in punten snijden (dit kan evt. ook voor het bakken, maar wel in het aluminium schaaltje in de oven doen).
Deze taart is Ø 19 cm.
Meerdere betaalmogelijkheden via Mollie
Volgende dag bezorgd (of afhalen in winkel Bussum)
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Gluten, Ei, Melk, Noten
Ingrediënten:
spinazie, EI, TARWEbloem, water, broodzout, zout, knoflook, gist, was, roomboter(MELK), TARWEmout, enzymen(TARWE), Calciumchloride, pijnboompitten, zeezout, Koemelk gepasteuriseerd, CASHEWNOTEN, olijfolie, ricinusolie, Keukenzout, Stremsel, Zuursel, Kleurstof (160b) Annatto, yoghurt (magere)(MELK), kwark (magere)(MELK), Natriumnitraat, Plantaardige Olie(raapzaad), Kruiden En Specerijen(basilicum, peper, gemalen), Plantaardig Vet(palm), Emulgator(E322), Kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E300), Antiklontermiddel(E535), Conserveermiddel(E202)