• Overheerlijk en handgemaakt
  • Groot assortiment
  • Voor iedere gelegenheid
Spinazietaart
search
  • Spinazietaart

Spinazietaart

€ 14,50

Roomboterbladerdeeg gevuld met wilde spinazie, kwark, ei, Oud Huizer kaas, pesto en verse kruiden.

De spinazietaart warm maken in een voorverwarmde oven van  180°C ongeveer 25 minuten.

Na het bakken even laten staan dan in punten snijden (dit kan evt. ook voor het bakken, maar wel in het aluminium schaaltje in de oven doen).

Deze taart is Ø 19 cm.

Wilt u het ontdooid?: Ontdooid
Aantal

  Veilig afrekenen

Meerdere betaalmogelijkheden via Mollie

  Bezorgen binnen +/-10 km

Bezorgen mogelijk, check postcodes hier

  Besteld voor 17:30

Volgende dag bezorgd (of afhalen in winkel Bussum)

Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.

Allergene stoffen:
Gluten, Ei, Melk, Noten

Ingrediënten:
spinazie, EI, TARWEbloem, water, broodzout, zout, knoflook, gist, was, roomboter(MELK), TARWEmout, enzymen(TARWE), Calciumchloride, pijnboompitten, zeezout, Koemelk gepasteuriseerd, CASHEWNOTEN, olijfolie, ricinusolie, Keukenzout, Stremsel, Zuursel, Kleurstof (160b) Annatto, yoghurt (magere)(MELK), kwark (magere)(MELK), Natriumnitraat, Plantaardige Olie(raapzaad), Kruiden En Specerijen(basilicum, peper, gemalen), Plantaardig Vet(palm), Emulgator(E322), Kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E300), Antiklontermiddel(E535), Conserveermiddel(E202)

0441