Quiche met groene asperge, gekonfijte zalm en gruyèrekaas
Roomboterbladerdeeg gevuld met groen asperges, huisgemaakte gekonfijte zalm en gruyèrekaas.
De licht bevroren quiche voor het bakken snijden om strakke puntjes te verkrijgen.
Afbakken: in ontdooide toestand, ± 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Deze quiche is Ø 19 cm.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Ei, Gluten, Melk
Ingrediënten:
asperges, EI, TARWEbloem, lente-ui, roomboter(MELK), water, karneMELK, suiker, maltodextrine, aardappelzetmeel, zout, gistextract, rijstebloem, MELKeiwit, fructose, citroensap, kaas(MELK), Kruiden En Specerijen(peper, gemalen, nootmuskaat), Plantaardig Vet(palm), Kleurstof(E160a), Plantaardige Olie(mais), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Meelverbeteraar(E300), Conserveermiddel(E202)