- Overheerlijk en handgemaakt
- Groot assortiment
- Voor iedere gelegenheid
Caramelia gebak
De Caramelia bestaat uit een krokante koekbodem gedompeld in melk chocolade, een laagje biscuitbeslag gevuld met heerlijke Valrhona Caramelia chocolademousse met een kern van ananas compote en mango karamel. De Caramelia is afgespoten met melk chocolade en gedecoreerd met een rozet crème au beurre met mango caramel en pure chocolade.
Meerdere betaalmogelijkheden via Mollie
Volgende dag bezorgd (of afhalen in winkel Bussum)
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Ei, Gluten, Soja, Melk
Ingrediënten:
suiker, ei, ananas blokjes, TARWEbloem, water, roomboter(MELK), cacaoboter, cacaomassa, EI-EIwit, MELKpoeder, glucosestroop, mango, MELK, gelatine, citroensap (concentraat), maiszetmeel, invertsuikerstroop, bakkerszout, vanille, zetmeel(TARWE), caramel, wei(MELK), MELK (magere), dextrose, ananas (concentraat), room(MELK), Cacaobonen, zout, Stabilisator(E415, E407), Kleurstof(E171, E172, E160a, E160b), Conserveermiddel(E202), Rijsmiddel(E450, E500), Emulgator(E322(SOJA)), Geleermiddel(E341, E410), Voedingszuur(E450, E330), Verdikkingsmiddel(E440), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Meelverbeteraar(E300), Aroma(Bourbon vanille extract, aroma), Antiklontermiddel(E535)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.